Forum

Lost audio going to...
 
Notifications
Clear all

Lost audio going to W10 and back to W7

0 Posts
3 Users
0 Reactions
314 Views
(@bpence)
Member Admin
Joined: 8 months ago
Posts: 1374
 

Sorry, I only see the ZOC screen images.

At this point I have to believe something broke in the windows 10 upgrade/downgrade. Especially, now that ZOC seems to have a similar problem. Have you researched Microsoft errors related to the upgrade/downgrade?

On a side now, *why* did you downgrade back to windows 7?

Brian


   
ReplyQuote
(@natjewel2)
Eminent Member
Joined: 17 years ago
Posts: 30
Topic starter  

I reverted back to win7 because of an old image ediiting program Ive used for years did not function correctly in win10 even with trying to run in compatibility mode.. (I hated the new versions they were much more complicated) I'll try the VT image again.


   
ReplyQuote
(@bpence)
Member Admin
Joined: 8 months ago
Posts: 1374
 

Another idea.... Check your sound mixer. Windows now supports per-application sound adjustment. make sure it's not muted. I'm not sure why a downgrade would have done that, but I'm grasping at straws now.

Brian


   
ReplyQuote
(@natjewel2)
Eminent Member
Joined: 17 years ago
Posts: 30
Topic starter  

Sound mixer was not muted and tests OK


   
ReplyQuote
(@natjewel2)
Eminent Member
Joined: 17 years ago
Posts: 30
Topic starter  

FYI. I reinstalled windows 10 and loaded absolute 10.15 and I got my sound back.


   
ReplyQuote
(@modapkandroid)
New Member
Joined: 7 years ago
Posts: 1
 

Thank you! This solved my issue and I got my sound back, too! 🙂


   
ReplyQuote
Page 2 / 2
Share: